Pages

Friday, August 30, 2013

Kononnya

Konon-kononnya nak stay silence la dari officemate pasal pregnancy ni. Ternyata aku tak boleh elak. Kantoi sebab cara jalan aku totally berubah. Yelah, makcik2 yg ada experience beranak 3-4 kali dah tau aku ni pregnant walaupun aku tak buka mulut pun, unless kalau orang tanya. Hm..nampak gayanya tak leh nak sorok sebab cara jalan pun dah kantoi. Hihi.

Nak tau apa yg lain cara jalan wanita yg mengandung & tak mengandung? Paling obvious is, your bump is getting bigger & rounder. Sebab tulang pelvis mula berubah untuk sokong kandungan anda. Ada paham?
Husband pun tegur, Haahlah, lain dah Yang punya bump. Besar. Hikhik, seksi ape? 


2 comments:

  1. and the bigger bump will be permanent. huhuhu! :P sexy okeyh :P

    ReplyDelete

 

Template by BloggerCandy.com